Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

4 eurolla/vrk

Miksi tuulilasivakuutus? 

Kiveniskemät ja muut tuulilasin vauriot eivät ole aina omissa käsissä, mutta olet korvausvastuussa niistä valitsemaasi omavastuuseen saakka. Voit ostaa varauksesi yhteydessä tuulilasivakuutuksen 4 eurolla/vrk, jolloin korvausvastuusi tuulilasin vauriotapahtumissa poistuu. Esim. kiveniskemätapauksessa säästät 50 euroa ottamalla tuulilasivakuutuksen.

Modernien autojen tuulilasit ovat erilaisten tunnistimien takia erittäin arvokkaita. Mikäli lasi hajoaa korvauskelvottomaksi, voivat sen vaihtokustannukset olla yli 500 euroa.

Millainen vakuutus vuokraamassani autossa on?

Ajoneuvossa on liikennevakuutus, joka kattaa syyttömälle osapuolelle aiheutetut vahingot valitun vakuutusomavastuun ylittävältä osalta. Vuokrauksen aikana olet ajoneuvon haltijana ja vastaat autolle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista varaukseesi liittyvän omavastuun mukaisesti. Jos auto joudutaan poistamaan mahdollisen vahingon vuoksi kokonaan ajosta korjauksen ajaksi, vastaat lisäksi seisonta-ajasta maksimissaan seitsemän päivän ajalta.

Lisäksi ajoneuvossa on hirvi-, palo-, varkaus- ja törmäysvakuutus, joiden korvauksien piiriin kuuluu normaalien vakuutusehtojen mukaiset vahingot valitun vakuutusomavastuun ylittävältä osalta. Oma omaisuutesi ei ole varkausvakuutuksen piirissä.

Voit myös ostaa varaamisen yhteydessä tai ennen varauksesi alkamista vapaaehtoisen lisämaksullisen palvelun omavastuun alentamiseksi.